Skovbakken


Skovbakken

Restaurant Skovbakken har siden slutningen af 1800-tallet haft tradition for at afholde diverse slags fester samt musik- og jazzaftener, men i foråret 2015 udvidede parret Lars Knudsen og Birgit Knudsen efter 19 års virke på stede restauranten med et aften-brasserie.

Stemningen hos Restaurant Skovbakken skabes både af restaurantens lyse og venlige lokaler med smukke stuklofter samt den helt særlige historiske tilknytning til Odense Zoo. Læs om historien her. Beliggenheden gør, at du som gæst kan sejle fra Munke Mose med åfarten ud til Skovbakken, hvor tjenerne tager imod ved broen og guider op til restaurantens terrasse inde i Zoo. Er man ikke så søstærk, er der heldigvis også rigtig gode, gratis parkeringsmuligheder lige over for på Sdr. Boulevard.

Restaurant Skovbakken afholder mange forskellige slags selskaber, men af den mere unikke slags kan nævnes Sejle op ad Åen, Sofari Lounge og Middag ved Pingvinerne. Ved sidstnævnte dækkes der op med hvide duge og levende lys tæt ved indkig til pingvinernes iskolde verden, hvortil der serveres en middag i stil med den, Roald Amundsen fik serveret, da han kom hjem fra sin Sydpolsfærd i 1912.


Kontaktoplysninger

Skovbakken
Sdr. Boulevard 314
5000 Odense C
Telefon: 66 12 11 77
E-mail: mail@skov-bakken.dk

www.skov-bakken.dk

Åbningstider:
Mandag: Lukket
Tirsdag og onsdag 9-17.00
Torsdag og fredag:
Brasseriet: 18-21.30
Restauranten: 9-18.00
Lørdag og søndag: 9-21